Hej alla trogna it-slavar som precis som mig fastnat i internet-träsket, då menar jag inte bara att man är torsk på youtube, 9gag eller någon annan meningslöst underhållande sajt utan att uppoklingen segat ner eller tappat helt kontakten. Det finns två olika sorters människor när vi pratar internet, då pratar jag naturligtvis om sladd eller icke sladd, det är frågan. Vissa föredrar att använda sig av nätverkskabel direkt i modemet eller modem/trådlösrouter utan sladd. Själv gillar jag det sladdlöst för att 90% av tiden är det fruktansvärt praktiskt men de resterande 10% tappar man kontakten eller på något annat sätt sitter fast ute i vida världsnätet. Hur som helst tror jag inte att skiljer jättemånga mbit/sek oavsett vilken koppling man föredrar men kom ihåg, ingen vill vara ett sladdbarn ;)

 

Surfa lagom mycket i sommar och glöm inte att göra en backup på din dumburk! 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed